Karıştırma süresi:4 dakika
Hamur ağırlığı:Kalıplara göre ayarlanır
Fırın sıcaklığı:180 °C – 190 °C
Pişirme süresi:20 - 25 dakika
Uygulama:Tüm malzemeler pürüzsüz bir hamur elde edilinceye kadar karıştırılır. Hamur tepsiye dökülür ve pişirilir.
Uygulama:IVORY COAST %35 SÜTLÜ DROP eritilip, MARZIPAN ALMOND %35 BADEM EZMESİ ile birleştirilir. Bisküvi parçacıkları kırılıp eklenir. Fındıklı kekin üzerine 2 mm kalınlığında sürülür.
Uygulama:MELLA KREMA MİKSİ ve su çırpılır, MELLA GOURMET WHIP ilave edildikten sonra DREIDOPPEL COOKIES eklenir.
İREKS GIDA SANAYİ A.Ş. | Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi İsmet Paşa Mahallesi 4. Sokak No:5 59510 Kapaklı / Tekirdağ TÜRKİYE
Tel: +90 282 758 20 20 | Fax: +90 282 758 21 21 | ireks@ireks.com.tr | www.ireks.com.tr