Almond Flavor

MELLA BRONZ SPECULOOS MİKS ve MARZIPAN ALMOND %35 BADEM EZMESİ ile çalışılmış

Almond Flavor
  • MELLA BRONZ SPECULOOS MİKS:1,000 kg
  • Yumurta:0,500 kg
  • Sıvı yağ:0,300 kg
  • Su: 0,200 l
  • Toplam ağırlık:2,000 kg

Karıştırma süresi:4 dakika

Hamur ağırlığı:Kalıplara göre ayarlanır

Fırın sıcaklığı:180 °C – 190 °C

Pişirme süresi:20 - 25 dakika

Uygulama:Tüm malzemeler pürüzsüz bir hamur elde edilinceye kadar karıştırılır. Hamur tepsiye dökülür ve pişirilir.

Crunch:

  • MARZIPAN ALMOND %35 BADEM EZMESİ:0,300 kg
  • IVORY COAST %35 - SÜTLÜ DROP: 0,100 kg
  • Lotus bisküvi:0,110 kg
  • Toplam ağırlık:0,510 kg

Uygulama:IVORY COAST %35 SÜTLÜ DROP eritilip, MARZIPAN ALMOND %35 BADEM EZMESİ ile birleştirilir. Bisküvi parçacıkları kırılıp eklenir. Fındıklı kekin üzerine 2 mm kalınlığında sürülür.

Krema:

  • MELLA KREMA MİKSİ:1,000 kg
  • MELLA GOURMET WHIP : 0,500 kg
  • DRİEDOPPEL COOKIES: 0,200 kg
  • Su:2,500 l
  • Toplam ağırlık:4,200 kg

Uygulama:MELLA KREMA MİKSİ ve su çırpılır, MELLA GOURMET WHIP ilave edildikten sonra DREIDOPPEL COOKIES eklenir.

İREKS GIDA SANAYİ A.Ş. | Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi İsmet Paşa Mahallesi 4. Sokak No:5 59510 Kapaklı / Tekirdağ TÜRKİYE

Tel: +90 282 758 20 20 | Fax: +90 282 758 21 21 | ireks@ireks.com.tr | www.ireks.com.tr

RenkliKalem.com

TR EN