Babka

MELLA-HT-SUPERSOFT, MELLA PRALİN %10 ve MELLA FINDIK MİKSİ ile çalışılmış

Babka

Hamur:

  • Buğday unu: 3,000 kg
  • MELLA-HT-SUPERSOFT: 0,600 kg
  • Tereyağı/Margarin: 0,480 kg
  • Yumurta: 0,300 kg
  • Şeker: 0,180 kg
  • Maya: 0,200 kg
  • Su, yaklaşık: 1,200 l
  • Toplam ağırlık: 5,960 kg

Dolgu:

  • MELLA PRALİN %10: 1,200 kg
  • MELLA FINDIK MİKSİ: 0,300 kg
  • Toplam ağırlık: 1,500 kg

Yoğurma süresi: 3 + 7 dakika

Hamur sıcaklığı: 26 °C – 27 °C

Hamur dinlendirme: 10 – 15 dakika

Hamur ağırlığı: 0.400 kg

Ara dinlendirme: 15 dakika

İşleme şekli: Kalıp

Son Fermantasyon: +4°C yaklaşık 16 saat

Fırın sıcaklığı: 175°C’de ekmek fırına verilir ve pişirilir

Pişirme süresi: 30- 35 dakika

İREKS GIDA SANAYİ A.Ş. | Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi İsmet Paşa Mahallesi 4. Sokak No:5 59510 Kapaklı / Tekirdağ TÜRKİYE

Tel: +90 282 758 20 20 | Fax: +90 282 758 21 21 | ireks@ireks.com.tr | www.ireks.com.tr

RenkliKalem.com

TR EN