Yoğurma süresi: 3 + 7 dakika
Hamur sıcaklığı: 26 °C – 27 °C
Hamur dinlendirme: 10 – 15 dakika
Hamur ağırlığı: 0.400 kg
Ara dinlendirme: 15 dakika
İşleme şekli: Kalıp
Son Fermantasyon: +4°C yaklaşık 16 saat
Fırın sıcaklığı: 175°C’de ekmek fırına verilir ve pişirilir
Pişirme süresi: 30- 35 dakika
İREKS GIDA SANAYİ A.Ş. | Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi İsmet Paşa Mahallesi 4. Sokak No:5 59510 Kapaklı / Tekirdağ TÜRKİYE
Tel: +90 282 758 20 20 | Fax: +90 282 758 21 21 | ireks@ireks.com.tr | www.ireks.com.tr