Yoğurma süresi: 5+ 10 dakika
Hamur sıcaklığı: 24 °C – 25 °C
Hamur dinlendirme: 10 dakika
Hamur ağırlığı: 0,300 – 0,350 kg
Ara dinlendirme: 15 dakika
İşleme şekli: Baget
Son Fermantasyon: 60 dakika (oda sıcaklığında)
Fırın sıcaklığı: 230˚C’de ekmek fırına verilir ve buhar ile pişirilir.
Pişirme süresi: 20- 25 dakika
Topping: Buğday unu
İREKS GIDA SANAYİ A.Ş. | Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi İsmet Paşa Mahallesi 4. Sokak No:5 59510 Kapaklı / Tekirdağ TÜRKİYE
Tel: +90 282 758 20 20 | Fax: +90 282 758 21 21 | ireks@ireks.com.tr | www.ireks.com.tr