Baget Ekmeği

İREKS RUSTİCO ve İREKS STABİLAZ ile çalışılmış

Baget Ekmeği
  • Buğday unu: 10,000 kg
  • İREKS RUSTİCO: 0,400 kg
  • İREKS STABİLAZ: 0,100 kg
  • Tuz: 0,150 kg
  • Maya: 0,150 kg
  • Su, yaklaşık: 7,000 l
  • Toplam ağırlık: 17,800 kg

Yoğurma süresi: 5+ 10 dakika

Hamur sıcaklığı: 24 °C – 25 °C

Hamur dinlendirme: 10 dakika

Hamur ağırlığı: 0,300 – 0,350 kg

Ara dinlendirme: 15 dakika

İşleme şekli: Baget

Son Fermantasyon: 60 dakika (oda sıcaklığında)

Fırın sıcaklığı: 230˚C’de ekmek fırına verilir ve buhar ile pişirilir.

Pişirme süresi: 20- 25 dakika

Topping: Buğday unu

İREKS GIDA SANAYİ A.Ş. | Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi İsmet Paşa Mahallesi 4. Sokak No:5 59510 Kapaklı / Tekirdağ TÜRKİYE

Tel: +90 282 758 20 20 | Fax: +90 282 758 21 21 | ireks@ireks.com.tr | www.ireks.com.tr

RenkliKalem.com

TR EN