Yoğurma süresi: 5 + 9 dakika
Hamur sıcaklığı: 23 °C – 24 °C
Hamur dinlendirme: 10 dakika
Hamur ağırlığı: 0,250 – 0,300 kg
Ara dinlendirme: 15 dakika
İşleme şekli: Baget
Son Fermantasyon: 60 dakika (oda sıcaklığında) veya gece boyu +4˚C’de
Fırın sıcaklığı: 230˚C’de ekmek fırına verilir ve buhar ile pişirilir.
Pişirme süresi: 18- 23 dakika
Topping: Buğday unu veya isteğe göre
İREKS GIDA SANAYİ A.Ş. | Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi İsmet Paşa Mahallesi 4. Sokak No:5 59510 Kapaklı / Tekirdağ TÜRKİYE
Tel: +90 282 758 20 20 | Fax: +90 282 758 21 21 | ireks@ireks.com.tr | www.ireks.com.tr