Karıştırma süresi: 3 - 5 dakika
Hamur Ağırlığı: Çemberlere göre ayarlanır
Fırın Sıcaklığı: 150 – 160°C
Pişirme Süresi: Yaklaşık 25 dakika
Uygulama: Tüm malzemeler mikserde yüksek devirde karıştırılır.
Uygulama: Süt ısıtılır. Toz şeker, yumurta sarısı karıştırılır ve ısınan süt eklenir, ocakta 85 °C'ye kadar ısıtılır, sonra çikolata ve jelatin kitlesi eklenir, 35°C iken yarım çırpılmış MELLA GOURMET WHIP eklenir.
Uygulama: MELLA VİŞNE DOLGU pastalarda ara katmanlarda kullanılır.
Uygulama: MELLA GOURMET WHIP ısıtılır. Bütün yumurta ve toz şeker eklenir ve ısıtılır, sonra jelatin kitlesi ve WEISSE SCHOKO %29 - BEYAZ ÇİKOLATA DROP eklenir, en son yarım çırpılmış MELLA GOURMET WHIP eklenir.
Uygulama: Su, şeker, glikoz, toz kakao ve MELLA GOURMET WHIP 103°C'ye kadar kaynatılır. DARK INTENSE %70 BİTTER ÇİKOLATA ile jelatin kitlesi eklenir. Blenderda 1 dakika homojen edilir. +4°C dolapta 1 gün dinlendirilir. Sonra donuk pastaların üzerine 32-35°C iken kullanılır.
İREKS GIDA SANAYİ A.Ş. | Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi İsmet Paşa Mahallesi 4. Sokak No:5 59510 Kapaklı / Tekirdağ TÜRKİYE
Tel: +90 282 758 20 20 | Fax: +90 282 758 21 21 | ireks@ireks.com.tr | www.ireks.com.tr