Black Pearl

MELLA MONTE NEGRO MİKSİ ve MELLA DOLGU - VİŞNE ile çalışılmış

Black Pearl
  • MELLA MONTE NEGRO MİKSİ:1,000 kg
  • Yumurta :0,500 kg
  • Sıvı yağ:0,200 kg
  • Su:0,150 l
  • Toplam ağırlık:1,850 kg

Karıştırma süresi:4- 5 dakika

Hamur ağırlığı:Kalıplara göre ayarlanır

Fırın sıcaklığı:180 °C – 190 °C

Pişirme süresi:20 - 25 dakika

Uygulama:Tüm malzemeler pürüzsüz bir hamur elde edilinceye kadar karıştırılır.. Hamur çemberlere dökülür ve pişirilir.

Milky krema:

MELLA KREMA MİKSİ MILKY : 1,000 kg

MELLA GOURMET WHIP :0,500 kg

MASCARPONE : 0,200 kg

ICE CREAM PASTE VANILLA 263 GELATOP : 0,200 kg

Su : 2,500 l

Toplam ağırlık : 4,400 kg.

Uygulama: Su, MASCARPONE karıştırılır. MELLA KREMA MILKY ve MELLA GOURMET WHIP çırpılır, eklenir. ICE CREAM PASTE VANILLA 263 GELATOP ilave edilir. MELLA MONTE NEGRO ve MELLA KREMA MİKSİ MILKY aralarına MELLA DOLGU VİŞNE sürülür.

İREKS GIDA SANAYİ A.Ş. | Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi İsmet Paşa Mahallesi 4. Sokak No:5 59510 Kapaklı / Tekirdağ TÜRKİYE

Tel: +90 282 758 20 20 | Fax: +90 282 758 21 21 | ireks@ireks.com.tr | www.ireks.com.tr

RenkliKalem.com

TR EN