Karıştırma süresi:4- 5 dakika
Hamur ağırlığı:Kalıplara göre ayarlanır
Fırın sıcaklığı:180 °C – 190 °C
Pişirme süresi:20 - 25 dakika
Uygulama:Tüm malzemeler pürüzsüz bir hamur elde edilinceye kadar karıştırılır.. Hamur çemberlere dökülür ve pişirilir.
MELLA KREMA MİKSİ MILKY : 1,000 kg
MELLA GOURMET WHIP :0,500 kg
MASCARPONE : 0,200 kg
ICE CREAM PASTE VANILLA 263 GELATOP : 0,200 kg
Su : 2,500 l
Toplam ağırlık : 4,400 kg.
Uygulama: Su, MASCARPONE karıştırılır. MELLA KREMA MILKY ve MELLA GOURMET WHIP çırpılır, eklenir. ICE CREAM PASTE VANILLA 263 GELATOP ilave edilir. MELLA MONTE NEGRO ve MELLA KREMA MİKSİ MILKY aralarına MELLA DOLGU VİŞNE sürülür.
İREKS GIDA SANAYİ A.Ş. | Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi İsmet Paşa Mahallesi 4. Sokak No:5 59510 Kapaklı / Tekirdağ TÜRKİYE
Tel: +90 282 758 20 20 | Fax: +90 282 758 21 21 | ireks@ireks.com.tr | www.ireks.com.tr