Blond

WHITE CARAMEL CHOCOLATE ve MELLA KEK MİKSİ SADE ile çalışılmış

Blond
  • MELLA KEK MİKSİ SADE: 1,000 kg
  • Sıvı yağı: 0,400 kg
  • Su: 0,400 l
  • Toplam Ağırlık: 1,800 kg

Karıştırma Süresi: 4 - 5 dakika

Hamur Ağırlığı: Çemberlere göre ayarlanır

Fırın Sıcaklığı: 160 – 170°C

Pişirme Süresi: Yaklaşık 25 dakika

Uygulama: Tüm malzemeler mikserde yüksek devirde karıştırılır.

Beyaz Çikolatalı Karamelize Mousse:

  • MELLA GOURMET WHIP: 0,150 kg
  • Tereyağı: 0,025 kg
  • Jelatin Kitlesi: 0,050 kg
  • WHITE CARAMEL CHOCOLATE %32: 0,500 kg
  • MELLA GOURMET WHIP: 0,300 kg
  • Toplam Ağırlık: 1,025 kg

Uygulama: MELLA GOURMET WHIP ile tereyağı kaynatılır. WHITE CARAMEL CHOCOLATE %32 ile jelatin kitlesi eklenir ve karıştırılır. En son az çırpılmış MELLA GOURMET WHIP eklenir ve istenilen kalıplara doldurulur.

Ananaslı Çıtır Bisküvi:

  • Petibör Bisküvi: 0,050 kg
  • Ananas Küpleri: 0,400 kg
  • LUBECA SNC KAKAOLU FINDIK KREMASI %10: 0,075 kg
  • Toplam Ağırlık: 0,525 kg

Uygulama: Petibör bisküvi ve ananas küpleri karıştırılır, sonra LUBECA SNC KAKAOLU FINDIK KREMASI ile karıştırılır. Pastalarda ara katman olarak kullanılır.

Kaplama Sosu:

  • Su: 0,150 l
  • Şeker: 0,300 kg
  • Glikoz: 0,300 kg
  • MELLA GOURMET WHIP: 0,200 kg
  • WHITE CARAMEL CHOCOLATE %32: 0,300 kg
  • Jelatin Kitlesi: 0,150 kg
  • Metalik Altın Tozu: 0,001 kg
  • Toplam Ağırlık: 1,401 kg

Uygulama: Su, şeker, glikoz ve MELLA GOURMET WHIP 102°C'ye kadar kaynatılır. WHITE CARAMEL CHOCOLATE %32, jelatin kitlesi ve sarı gıda boyası eklenir. Blender'da 1 dakika homojenize edilir. +4°C dolapta 1 gün dinlendirilir. Donuk pastaların üzerine 32-35°C iken kullanılır.

İREKS GIDA SANAYİ A.Ş. | Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi İsmet Paşa Mahallesi 4. Sokak No:5 59510 Kapaklı / Tekirdağ TÜRKİYE

Tel: +90 282 758 20 20 | Fax: +90 282 758 21 21 | ireks@ireks.com.tr | www.ireks.com.tr

RenkliKalem.com

TR EN