Karıştırma Süresi: 4 - 5 dakika
Hamur Ağırlığı: Çemberlere göre ayarlanır
Fırın Sıcaklığı: 160 – 170°C
Pişirme Süresi: Yaklaşık 25 dakika
Uygulama: Tüm malzemeler mikserde yüksek devirde karıştırılır.
Beyaz Çikolatalı Karamelize Mousse:
Uygulama: MELLA GOURMET WHIP ile tereyağı kaynatılır. WHITE CARAMEL CHOCOLATE %32 ile jelatin kitlesi eklenir ve karıştırılır. En son az çırpılmış MELLA GOURMET WHIP eklenir ve istenilen kalıplara doldurulur.
Ananaslı Çıtır Bisküvi:
Uygulama: Petibör bisküvi ve ananas küpleri karıştırılır, sonra LUBECA SNC KAKAOLU FINDIK KREMASI ile karıştırılır. Pastalarda ara katman olarak kullanılır.
Kaplama Sosu:
Uygulama: Su, şeker, glikoz ve MELLA GOURMET WHIP 102°C'ye kadar kaynatılır. WHITE CARAMEL CHOCOLATE %32, jelatin kitlesi ve sarı gıda boyası eklenir. Blender'da 1 dakika homojenize edilir. +4°C dolapta 1 gün dinlendirilir. Donuk pastaların üzerine 32-35°C iken kullanılır.
İREKS GIDA SANAYİ A.Ş. | Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi İsmet Paşa Mahallesi 4. Sokak No:5 59510 Kapaklı / Tekirdağ TÜRKİYE
Tel: +90 282 758 20 20 | Fax: +90 282 758 21 21 | ireks@ireks.com.tr | www.ireks.com.tr