Brioş

İREKS BRİOCHE MİKSİ ile çalışılmış

Brioş
  • İREKS BRİOCHE MİKSİ: 10,000 kg
  • Tereyağ/Margarin: 1,000 kg
  • Yumurta: 1,000 kg
  • Maya: 0,300 kg
  • Su, yaklaşık: 3,000 l
  • Toplam ağırlık: 15,300 kg

Yoğurma süresi: 3 + 8 dakika

Hamur sıcaklığı: 26 °C – 27 °C

Hamur dinlendirme: 10 – 15 dakika

Hamur ağırlığı: 0,040 - 0.080 kg

Ara dinlendirme: yok

İşleme şekli: yuvarlak veya isteğe göre

Son Fermantasyon: Yaklaşık 70 dakika

Fırın sıcaklığı: 180°C’de ekmek fırına verilir ve pişirilir

Pişirme süresi: 18 - 23 dakika

İREKS GIDA SANAYİ A.Ş. | Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi İsmet Paşa Mahallesi 4. Sokak No:5 59510 Kapaklı / Tekirdağ TÜRKİYE

Tel: +90 282 758 20 20 | Fax: +90 282 758 21 21 | ireks@ireks.com.tr | www.ireks.com.tr

RenkliKalem.com

TR EN