Yoğurma süresi: 3 + 8 dakika
Hamur sıcaklığı: 26 °C – 27 °C
Hamur dinlendirme: 10 – 15 dakika
Hamur ağırlığı: 0,040 - 0.080 kg
Ara dinlendirme: yok
İşleme şekli: yuvarlak veya isteğe göre
Son Fermantasyon: Yaklaşık 70 dakika
Fırın sıcaklığı: 180°C’de ekmek fırına verilir ve pişirilir
Pişirme süresi: 18 - 23 dakika
İREKS GIDA SANAYİ A.Ş. | Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi İsmet Paşa Mahallesi 4. Sokak No:5 59510 Kapaklı / Tekirdağ TÜRKİYE
Tel: +90 282 758 20 20 | Fax: +90 282 758 21 21 | ireks@ireks.com.tr | www.ireks.com.tr