Karıştırma süresi:5 – 7 dakika, yüksek devirde
Fırın sıcaklığı:180 °C – 190 °C
Pişirme süresi:20 – 35 dakika
Uygulama:Tüm malzemeler pürüzsüz bir hamur elde edilinceye kadar karıştırılır.
Uygulama:MELLA GOURMET WHIP ve tereyağı 90°C'ye kadar ısıtılır. WEISSE SCHOKO%29 ÇİKOLATA DROP, ICE CREAM PASTEVANILLA 263 ve PASTAROM PASTE BANANA eklenir 30°C'de iken az vurulmuş MELLA GOURMET WHIP krema karışıma eklenir ve karıştırılır.
Uygulama:MELLA GOURMENT WHIP ve tereyağı 90°C’ye kadar ısıtılır. WEISSE SCHOKO%29 ÇİKOLATA DROP,ICE CREAM PASTE VANILLA 263 ve ICE CREAMPASTE STRAWBERRY eklenir. 30°C’ de iken az vurulmuş MELLA GOURMET WHIP krema karışıma eklenir ve karıştırılır.
İREKS GIDA SANAYİ A.Ş. | Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi İsmet Paşa Mahallesi 4. Sokak No:5 59510 Kapaklı / Tekirdağ TÜRKİYE
Tel: +90 282 758 20 20 | Fax: +90 282 758 21 21 | ireks@ireks.com.tr | www.ireks.com.tr