Carnaval

MELLA BRONZ SPECULOOS, WEISSE SCHOKO%29 ÇİKOLATA DROP, ICE CREAM PASTE VANILLA 263, PASTAROM PASTE BANANA

Carnaval

Kek hamuru:

  • MELLA BRONZ SPECULOOS:1,000 kg
  • Yumurta :0,500 kg
  • Sıvı yağ:0,200 kg
  • Su:0,225 l
  • Toplam ağırlık:1,925 kg

Karıştırma süresi:5 – 7 dakika, yüksek devirde

Fırın sıcaklığı:180 °C – 190 °C

Pişirme süresi:20 – 35 dakika

Uygulama:Tüm malzemeler pürüzsüz bir hamur elde edilinceye kadar karıştırılır.

Banana Krema dolgu:

  • MELLA GOURMET WHIP:0,250 kg
  • Tereyağı:0,080 kg
  • WEISSE SCHOKO %29 ÇİKOLATA DROP:0,300 kg
  • ICE CREAM PASTE VANILLA 263:0,001 kg
  • PASTAROM PASTE BANANA :0,015 kg
  • MELLA GOURMET WHIP:0,200 kg
  • Toplam ağırlık:0,846 kg

Uygulama:MELLA GOURMET WHIP ve tereyağı 90°C'ye kadar ısıtılır. WEISSE SCHOKO%29 ÇİKOLATA DROP, ICE CREAM PASTEVANILLA 263 ve PASTAROM PASTE BANANA eklenir 30°C'de iken az vurulmuş MELLA GOURMET WHIP krema karışıma eklenir ve karıştırılır.

Strawberry krema dolgu:

  • MELLA GOURMMENT WHIP:0,250 kg
  • Tereyağı:0,080 kg
  • WEISSE SCHOKO%29 ÇİKOLATA DROP:0,300 kg
  • ICE CREAM PASTE VANILLA 263:0,001 kg
  • ICE CREAM PASTE STRAWBERRY :0,015 kg
  • MELLA GOURMET WHIP :0,200 kg
  • Toplam ağırlık:0,846 kg

Uygulama:MELLA GOURMENT WHIP ve tereyağı 90°C’ye kadar ısıtılır. WEISSE SCHOKO%29 ÇİKOLATA DROP,ICE CREAM PASTE VANILLA 263 ve ICE CREAMPASTE STRAWBERRY eklenir. 30°C’ de iken az vurulmuş MELLA GOURMET WHIP krema karışıma eklenir ve karıştırılır.

İREKS GIDA SANAYİ A.Ş. | Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi İsmet Paşa Mahallesi 4. Sokak No:5 59510 Kapaklı / Tekirdağ TÜRKİYE

Tel: +90 282 758 20 20 | Fax: +90 282 758 21 21 | ireks@ireks.com.tr | www.ireks.com.tr

RenkliKalem.com

TR EN