Karıştırma süresi: 3 - 5 dakika
Hamur Ağırlığı: Çemberlere göre ayarlanır
Fırın Sıcaklığı: 150 – 160°C
Pişirme Süresi: Yaklaşık 40 dakika
Uygulama: Tüm malzemeler mikserde yüksek devirde karıştırılır.
Not: Kırık kestane pastanın ara katmanında disk olarak kullanılır.
Uygulama: Süt ısıtılır. Toz şeker, yumurta sarısı, un, buğday nişastası karıştırılır. Sütün dörtte biri eklenir ve karıştırılır, sonra sütün tamamı eklenir ve kaynatılır. En son tereyağı ve LUBECA MILK INTENSE GHANA DROP %37 eklenir, karıştırılır ve soğumaya bırakılır. Sonra mikserde kabartılır.
Not: Kırık kestane pastanın ara katmanında disk olarak kullanılır.
Uygulama: Tereyağı ile kestane hamuru mikserde kabartılır. En son kestane kreması ile MELLA GOURMENT WHIP eklenir ve pastalarda dekor kreması olarak kullanılır.
İREKS GIDA SANAYİ A.Ş. | Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi İsmet Paşa Mahallesi 4. Sokak No:5 59510 Kapaklı / Tekirdağ TÜRKİYE
Tel: +90 282 758 20 20 | Fax: +90 282 758 21 21 | ireks@ireks.com.tr | www.ireks.com.tr