Chesnut Wave

MELLA MOIST CHOCOLATE MİKS ve LUBECA MILK INTENSE %37 SÜTLÜ DROP ile çalışılmış

Chesnut  Wave

MELLA MOIST CHOCOLATE MİKS:

  • Miktar: 0,200 kg
  • Yumurta: 0,080 kg
  • Sıvıyağ: 0,080 kg
  • Su: 0,020 l
  • Toplam Ağırlık: 0,380 kg

Karıştırma süresi: 3 - 5 dakika

Hamur Ağırlığı: Çemberlere göre ayarlanır

Fırın Sıcaklığı: 150 – 160°C

Pişirme Süresi: Yaklaşık 40 dakika

Uygulama: Tüm malzemeler mikserde yüksek devirde karıştırılır.

Not: Kırık kestane pastanın ara katmanında disk olarak kullanılır.

Milki %37 Ghana Krema:

  • Süt: 1,000 kg
  • Toz şeker: 0,250 kg
  • Yumurta sarısı: 0,200 kg
  • Un: 0,070 kg
  • Buğday nişastası: 0,070 kg
  • MILK INTENSE %37 - SÜTLÜ DROP: 0,300 kg
  • Tereyağı: 0,400 kg
  • Toplam Ağırlık: 2,190 kg

Uygulama: Süt ısıtılır. Toz şeker, yumurta sarısı, un, buğday nişastası karıştırılır. Sütün dörtte biri eklenir ve karıştırılır, sonra sütün tamamı eklenir ve kaynatılır. En son tereyağı ve LUBECA MILK INTENSE GHANA DROP %37 eklenir, karıştırılır ve soğumaya bırakılır. Sonra mikserde kabartılır.

Not: Kırık kestane pastanın ara katmanında disk olarak kullanılır.

Kestane Kreması:

  • Kestane Kreması: 0,450 kg
  • Kestane Hamuru: 0,150 kg
  • Tereyağı: 0,180 kg
  • MELLA GOURMENT WHIP: 0,150 kg
  • Toplam Ağırlık: 0,930 kg

Uygulama: Tereyağı ile kestane hamuru mikserde kabartılır. En son kestane kreması ile MELLA GOURMENT WHIP eklenir ve pastalarda dekor kreması olarak kullanılır.

İREKS GIDA SANAYİ A.Ş. | Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi İsmet Paşa Mahallesi 4. Sokak No:5 59510 Kapaklı / Tekirdağ TÜRKİYE

Tel: +90 282 758 20 20 | Fax: +90 282 758 21 21 | ireks@ireks.com.tr | www.ireks.com.tr

RenkliKalem.com

TR EN