Chia Bagel Ekmeği

REX CHİA, MALT EKSTRAKT SIVI ve İREKS RUSTİCO ile çalışılmış

Chia Bagel Ekmeği
  • Buğday unu: 5,000 kg
  • REX CHİA: 5,000 kg
  • İREKS RUSTİCO: 0,400 kg
  • Buğday İrmiği: 1,000 kg
  • Margarin: 0,500 kg
  • Şeker: 0,150 kg
  • Tuz: 0,175 kg
  • Maya: 0,150 kg
  • Su, yaklaşık: 5,200 l
  • Toplam ağırlık: 17,575 kg

Şerbet:

  • MALT EKSTRAKT SIVI: 1,000 l
  • Su: 3,000 l
  • Toplam ağırlık: 4,000 l

Yoğurma süresi: 3 + 7 dakika

Hamur sıcaklığı: 25 °C – 27 °C

Hamur dinlendirme: 10 dakika

Hamur ağırlığı: 0,090 kg

Ara dinlendirme: 15 dakika

İşleme şekli: Bagel

Son Fermantasyon: 16 – 18 saat (+4°C gece boyu)

Fırın sıcaklığı: 230˚C’de ekmek fırına verilir, buhar verildikten sonra sıcaklık 210˚C’ye düşürülür

Pişirme süresi: 15- 20 dakika

Topping: Haşhaş

İREKS GIDA SANAYİ A.Ş. | Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi İsmet Paşa Mahallesi 4. Sokak No:5 59510 Kapaklı / Tekirdağ TÜRKİYE

Tel: +90 282 758 20 20 | Fax: +90 282 758 21 21 | ireks@ireks.com.tr | www.ireks.com.tr

RenkliKalem.com

TR EN