Chia Ekmeği

REX CHIA MİKSİ ve REX SARITANE ile çalışılmış

Chia Ekmeği
  • REX CHİA MİKSİ: 5,000 kg
  • REX SARITANE: 5,000 kg
  • Tuz: 0,075 kg
  • Maya: 0,080 kg
  • Su, yaklaşık: 6,500 l
  • Toplam ağırlık: 16,655 kg

Yoğurma süresi: 3 + 10 dakika

Hamur sıcaklığı: 25 °C – 26 °C

Hamur dinlendirme: 10 dakika

Hamur ağırlığı: 0,500 kg

Ara dinlendirme: 10 dakika

İşleme şekli: İsteğe göre

Son Fermantasyon: 16 – 18 saat (+4°C gece boyu)

Fırın sıcaklığı: 240˚C’de ekmek fırına verilir, buhar verildikten sonra sıcaklık 210˚C’ye düşürülür

Pişirme süresi: 30- 35 dakika

Topping: REX CHİA MİKSİ veya isteğe göre

İREKS GIDA SANAYİ A.Ş. | Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi İsmet Paşa Mahallesi 4. Sokak No:5 59510 Kapaklı / Tekirdağ TÜRKİYE

Tel: +90 282 758 20 20 | Fax: +90 282 758 21 21 | ireks@ireks.com.tr | www.ireks.com.tr

RenkliKalem.com

TR EN