Yoğurma süresi: 3 + 10 dakika
Hamur sıcaklığı: 25 °C – 26 °C
Hamur dinlendirme: 10 dakika
Hamur ağırlığı: 0,500 kg
Ara dinlendirme: 10 dakika
İşleme şekli: İsteğe göre
Son Fermantasyon: 16 – 18 saat (+4°C gece boyu)
Fırın sıcaklığı: 240˚C’de ekmek fırına verilir, buhar verildikten sonra sıcaklık 210˚C’ye düşürülür
Pişirme süresi: 30- 35 dakika
Topping: REX CHİA MİKSİ veya isteğe göre
İREKS GIDA SANAYİ A.Ş. | Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi İsmet Paşa Mahallesi 4. Sokak No:5 59510 Kapaklı / Tekirdağ TÜRKİYE
Tel: +90 282 758 20 20 | Fax: +90 282 758 21 21 | ireks@ireks.com.tr | www.ireks.com.tr