110gr Hamura, yaklaşık 50gr MELLA MOHN GURME dolgusu ilave edilir.
Yoğurma süresi: 3 + 7 dakika
Hamur sıcaklığı: 16 °C – 18 °CHamur dinlendirme: 15 dakika
Hamur ağırlığı: 0,110 kg
Ara dinlendirme: Yok
İşleme şekli: Sarma
Son Fermantasyon: 90 – 120 dakika
Fırın sıcaklığı: 210˚C, hafif buhar verilir
Pişirme süresi: 18- 25 dakika
İREKS GIDA SANAYİ A.Ş. | Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi İsmet Paşa Mahallesi 4. Sokak No:5 59510 Kapaklı / Tekirdağ TÜRKİYE
Tel: +90 282 758 20 20 | Fax: +90 282 758 21 21 | ireks@ireks.com.tr | www.ireks.com.tr