Karıştırma süresi:4 -5 dakika
Hamur ağırlığı:Kalıplara göre ayarlanır
Fırın sıcaklığı:180 °C – 190 °C
Pişirme süresi:20 - 25 dakika
Uygulama:Tüm malzemeler pürüzsüz bir hamur elde edilinceye kadar karıştırılır.
Uygulama: WEISSE SCHOKO %29 - BEYAZ ÇİKOLATA DROP eritilir, MELLA LİMON DOLGU ile karıştırılır. Bisküvi parçacıkları kırılıp MELLA MİMOSA kek üzerine 2 mm kalınlığında sürülür.
MELLA GOURMET WHIP:0,500 kg
WEISSE SCHOKO %29 - BEYAZ ÇİKOLATA: 2,000 kg
Süt:1,000 kg
CIRTOPERL: 0,020 kg
Yumurta sarısı : 0,050 kg
Tereyağı:0,100 kg
Toplam ağırlık:3,670 kg
Uygulama:Süt, MELLA GOURMET WHIP, yumurta sarısı kaynatılır. Tereyağı ve WEISSE SCHOKO%29 ÇİKOLATA ilave edilir. Daha sonra CITROPERL eklenir. Blender'de çekildikten sonra dinlenmeye bırakılır. Son olarak çırpılır ve kekin arasına sürülür.
İREKS GIDA SANAYİ A.Ş. | Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi İsmet Paşa Mahallesi 4. Sokak No:5 59510 Kapaklı / Tekirdağ TÜRKİYE
Tel: +90 282 758 20 20 | Fax: +90 282 758 21 21 | ireks@ireks.com.tr | www.ireks.com.tr