Citroperl

MELLA MİMOSA KEK ile çalışılmış

Citroperl
  • MELLA MİMOSA KEK:1,000 kg
  • Yumurta :0,500 kg
  • Sıvıyağ:0,300 kg
  • Su : 0,200 l
  • Toplam ağırlık:2,000 kg

Karıştırma süresi:4 -5 dakika

Hamur ağırlığı:Kalıplara göre ayarlanır

Fırın sıcaklığı:180 °C – 190 °C

Pişirme süresi:20 - 25 dakika

Uygulama:Tüm malzemeler pürüzsüz bir hamur elde edilinceye kadar karıştırılır.

Crunch:

  • MELLA LİMON PARÇACIKLI DOLGU:0,300 kg
  • WEISSE SCHOKO %29 - BEYAZ ÇİKOLATA : 0,100 kg
  • Petibör:0,110 kg
  • Toplam ağırlık:0,510 kg

Uygulama: WEISSE SCHOKO %29 - BEYAZ ÇİKOLATA DROP eritilir, MELLA LİMON DOLGU ile karıştırılır. Bisküvi parçacıkları kırılıp MELLA MİMOSA kek üzerine 2 mm kalınlığında sürülür.

Krema:

MELLA GOURMET WHIP:0,500 kg

WEISSE SCHOKO %29 - BEYAZ ÇİKOLATA: 2,000 kg

Süt:1,000 kg

CIRTOPERL: 0,020 kg

Yumurta sarısı : 0,050 kg

Tereyağı:0,100 kg

Toplam ağırlık:3,670 kg

Uygulama:Süt, MELLA GOURMET WHIP, yumurta sarısı kaynatılır. Tereyağı ve WEISSE SCHOKO%29 ÇİKOLATA ilave edilir. Daha sonra CITROPERL eklenir. Blender'de çekildikten sonra dinlenmeye bırakılır. Son olarak çırpılır ve kekin arasına sürülür.

İREKS GIDA SANAYİ A.Ş. | Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi İsmet Paşa Mahallesi 4. Sokak No:5 59510 Kapaklı / Tekirdağ TÜRKİYE

Tel: +90 282 758 20 20 | Fax: +90 282 758 21 21 | ireks@ireks.com.tr | www.ireks.com.tr

RenkliKalem.com

TR EN