Coconut Poppy

MELLA KEK MİKSİ SADE, WEISSE SCHOKO%29 ÇİKOLATA, MELLA MAESTRO ŞANTİ ile çalışılmış

Coconut Poppy

Kek hamuru:

  • MELLA KEK MİKSİ SADE:1,000 kg
  • Sıvı yağ:0,400 kg
  • Su:0,400 l
  • Toplam ağırlık:1,800 kg

Karıştırma süresi:5 – 7 dakika, yüksek devirde

Fırın sıcaklığı:180 °C – 190 °C

Pişirme süresi:15 – 20 dakika

Uygulama:Tüm malzemeler pürüzsüz bir hamur elde edilinceye kadar karıştırılır.

Hindistan cevizli krema:

  • MELLA COOKING CREMA:0,400 kg
  • Toz şeker:0,080 kg
  • Mavi haşhaş:0,015 kg
  • Toz hindistan cevizi:0,170 kg
  • Hindistan cevizi suyu:0,150 kg
  • MELLA MAESTRO ŞANTİ:0,450 kg
  • Jelatin kitlesi:0,040 kg
  • WEISSE SCHOKO%29 ÇİKOLATA DROP:0,250 kg
  • Toplam ağırlık:1,555 kg

Uygulama:MELLA COOKING CREMA, toz şeker, mavi haşhaş, toz hindistancevizi ve su ocakta kaynatılır ve jelatin kitlesi eklenir. (300 su-125 jelatin) WEISSE SCHOKO%29 ÇİKOLATA, MELLA MAESTRO az çırpılarak eklenir.

İREKS GIDA SANAYİ A.Ş. | Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi İsmet Paşa Mahallesi 4. Sokak No:5 59510 Kapaklı / Tekirdağ TÜRKİYE

Tel: +90 282 758 20 20 | Fax: +90 282 758 21 21 | ireks@ireks.com.tr | www.ireks.com.tr

RenkliKalem.com

TR EN