Karıştırma süresi:5 – 7 dakika, yüksek devirde
Fırın sıcaklığı:180 °C – 190 °C
Pişirme süresi:15 – 20 dakika
Uygulama:Tüm malzemeler pürüzsüz bir hamur elde edilinceye kadar karıştırılır.
Uygulama:MELLA COOKING CREMA, toz şeker, mavi haşhaş, toz hindistancevizi ve su ocakta kaynatılır ve jelatin kitlesi eklenir. (300 su-125 jelatin) WEISSE SCHOKO%29 ÇİKOLATA, MELLA MAESTRO az çırpılarak eklenir.
İREKS GIDA SANAYİ A.Ş. | Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi İsmet Paşa Mahallesi 4. Sokak No:5 59510 Kapaklı / Tekirdağ TÜRKİYE
Tel: +90 282 758 20 20 | Fax: +90 282 758 21 21 | ireks@ireks.com.tr | www.ireks.com.tr