Karıştırma süresi: 5 – 7 dakika, yüksek devirde
Fırın sıcaklığı: 180 °C – 190 °C
Pişirme süresi: 10 – 12 dakika
Uygulama: MELLA GOURMET WHIP, tereyağı ve şeker ocakta ısıtılıp toz jelatin ilave edilir. WEISSE SCHOKO %29 - BEYAZ ÇİKOLATA ve NNDF %50 - İYİ KAVRULMUŞ FINDIK PRALİN karıştırılıp eklenir. MELLA WHIP kabartılır ve karışıma ilave edilir.
Uygulama: Şeker karamelize edildikten sonra tereyağı eklenir ve ocaktan alınır. MELLA GOURMET WHIP ve WHITE CARAMEL CHIPS eklenerek ganaj elde edilir.
Uygulama: Kek hamuru pişirildikten sonra çemberin içerisinde iki kat olarak yapıştırılır. -18°C'de dondurulduktan sonra soslama işlemi yapılır ve dekorlanır.
İREKS GIDA SANAYİ A.Ş. | Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi İsmet Paşa Mahallesi 4. Sokak No:5 59510 Kapaklı / Tekirdağ TÜRKİYE
Tel: +90 282 758 20 20 | Fax: +90 282 758 21 21 | ireks@ireks.com.tr | www.ireks.com.tr