Karıştırma süresi: 5 – 7 dakika, yüksek devirde
Fırın sıcaklığı: 180 °C – 190 °C
Pişirme süresi: 10 – 12 dakika
Uygulama: Kek hamuru pişirildikten sonra 2 kat olarak çemberin içerisine alınır; ara katmanlardan bir tanesi MARZIPAN ALMOND %35 - BADEM EZMESİ, diğeri MELLA DOLGU – VİŞNE ile zenginleştirilir. -18°C’de donduktan sonra soslanır ve dekorlanır.
İREKS GIDA SANAYİ A.Ş. | Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi İsmet Paşa Mahallesi 4. Sokak No:5 59510 Kapaklı / Tekirdağ TÜRKİYE
Tel: +90 282 758 20 20 | Fax: +90 282 758 21 21 | ireks@ireks.com.tr | www.ireks.com.tr