Gluten Free Vişne Mousse

MUFFIN MIX GLUTEN FREE ile çalışılmış

Gluten Free Vişne Mousse

Kek hamuru:

  • MUFFIN MIX GLUTEN FREE: 1,000 kg
  • Yumurta: 0,500 kg
  • Sıvı yağ: 0,200 kg
  • Su: 0,150 l
  • Toplam ağırlık: 1,850 kg

Karıştırma süresi: 5 – 7 dakika, yüksek devirde

Fırın sıcaklığı: 180 °C – 190 °C

Pişirme süresi: 10 – 12 dakika

Krema dolgu:

  • MELLA GOURMET WHIP: 0,750 kg
  • WEISSE SCHOKO %29 - BEYAZ ÇİKOLATA: 0,550 kg
  • MARZIPAN ALMOND %35 - BADEM EZMESİ: 0,100 kg
  • MELLA DOLGU – VİŞNE: 0,200 kg
  • MELLA WHIP: 0,750 kg
  • Toz şeker: 0,040 kg
  • Jelatin: 0,050 kg
  • Tereyağı: 0,040 kg
  • Toplam ağırlık: 2,380 kg

Uygulama: Kek hamuru pişirildikten sonra 2 kat olarak çemberin içerisine alınır; ara katmanlardan bir tanesi MARZIPAN ALMOND %35 - BADEM EZMESİ, diğeri MELLA DOLGU – VİŞNE ile zenginleştirilir. -18°C’de donduktan sonra soslanır ve dekorlanır.

İREKS GIDA SANAYİ A.Ş. | Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi İsmet Paşa Mahallesi 4. Sokak No:5 59510 Kapaklı / Tekirdağ TÜRKİYE

Tel: +90 282 758 20 20 | Fax: +90 282 758 21 21 | ireks@ireks.com.tr | www.ireks.com.tr

RenkliKalem.com

TR EN