Glutensiz Çikolatalı Kurabiye

SINGLUPLUS ve MUFFIN MIX GLUTEN FREE ile çalışılmış

Glutensiz Çikolatalı Kurabiye

Kurabiye Hamuru:

  • MUFFIN MIX GLUTEN FREE: 0,250 kg
  • SINGLUPLUS: 0,250 kg
  • Yumurta: 0,050 kg
  • Tereyağı: 0,200 kg
  • Toz şeker: 0,100 kg
  • Kırık fındık: 0,060 kg
  • Toplam ağırlık: 0,910 kg

Karıştırma süresi: 5 – 7 dakika, yüksek devirde

Fırın sıcaklığı: 180 °C – 190 °C

Pişirme süresi: 20 – 25 dakika

Uygulama: Bütün malzemeler birlikte yoğurulur. 50’şer gram olacak şekilde çemberlerde pişirilir.

Karamel Ganaj Dolgu:

  • Toz şeker: 0,100 kg
  • Tereyağı: 0,100 kg
  • MELLA GOURMET WHIP: 0,100 kg
  • WHITE CARAMEL CHIPS - BEYAZ KARAMEL: 0,100 kg
  • Toplam ağırlık: 0,400 kg

Uygulama: Şeker karamelize edildikten sonra tereyağı ilave edilir ve ocaktan alınır. Daha sonra MELLA GOURMET WHIP ve WHITE CARAMEL CHIPS ilave edilir.

İREKS GIDA SANAYİ A.Ş. | Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi İsmet Paşa Mahallesi 4. Sokak No:5 59510 Kapaklı / Tekirdağ TÜRKİYE

Tel: +90 282 758 20 20 | Fax: +90 282 758 21 21 | ireks@ireks.com.tr | www.ireks.com.tr

RenkliKalem.com

TR EN