Çırpma süresi: 4 - 5 dakika
Uygulama: Bütün malzemeler mikserde hızlı devirde çırpılır. 40x60 tepsilere yayılır.
Fırın sıcaklığı: 160 – 170°C
Pişirme süresi: Yaklaşık 25 dakika
Uygulama: MELLA GOURMET WHIP ile tereyağı kaynatılır. IVORY COAST %35 SÜTLÜ DROP ile jelatin kitlesi ve NNDF %50 İYİ KAVRULMUŞ FINDIK PRALİN eklenir ve karıştırılır. En son az çırpılmış MELLA GOURMET WHIP eklenir ve istenilen kalıplara doldurulur.
Uygulama: Petibör bisküvi ile SNC KAKAOLU FINDIK KREMASI %10 karıştırılır. Ara katmanlarda veya pandispanya üzerine sürülerek kullanılır. Çıtır taban özelliği sağlar.
Uygulama: Su, şeker, glikoz, MELLA GOURMET WHIP 102°C'ye kadar kaynatılır. IVORY COAST %35 SÜTLÜ DROP ile jelatin kitlesi eklenir. Blenderda 1 dakika homojen edilir. +4°C dolapta 1 gün dinlendirilir. Sonra donuk pastaların üzerine 32-35°C iken kullanılır.
İREKS GIDA SANAYİ A.Ş. | Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi İsmet Paşa Mahallesi 4. Sokak No:5 59510 Kapaklı / Tekirdağ TÜRKİYE
Tel: +90 282 758 20 20 | Fax: +90 282 758 21 21 | ireks@ireks.com.tr | www.ireks.com.tr