Hazelnut

NNDF %50 İYİ KAVRULMUŞ FINDIK PRALİN ve MELLA KEK MİKSİ SADE ile çalışılmış

Hazelnut
  • MELLA KEK MİKSİ SADE: 0,500 kg
  • Yumurta: 0,350 kg
  • Su: 0,100 l
  • Toplam ağırlık: 0,950 kg

Çırpma süresi: 4 - 5 dakika

Uygulama: Bütün malzemeler mikserde hızlı devirde çırpılır. 40x60 tepsilere yayılır.

Fırın sıcaklığı: 160 – 170°C

Pişirme süresi: Yaklaşık 25 dakika

Sütlü Çikolatalı Fındık Mousse

  • MELLA GOURMET WHIP: 0,150 kg
  • Tereyağı: 0,025 kg
  • Jelatin kitlesi: 0,050 kg
  • IVORY COAST %35 SÜTLÜ DROP: 0,600 kg
  • NNDF %50 İYİ KAVRULMUŞ FINDIK PRALİN: 0,150 kg
  • MELLA GOURMET WHIP: 0,300 kg
  • Toplam ağırlık: 1,275 kg

Uygulama: MELLA GOURMET WHIP ile tereyağı kaynatılır. IVORY COAST %35 SÜTLÜ DROP ile jelatin kitlesi ve NNDF %50 İYİ KAVRULMUŞ FINDIK PRALİN eklenir ve karıştırılır. En son az çırpılmış MELLA GOURMET WHIP eklenir ve istenilen kalıplara doldurulur.

Çıtır Bisküvi

  • Petibör bisküvi: 0,150 kg
  • SNC KAKAOLU FINDIK KREMASI %10: 0,250 kg
  • Toplam ağırlık: 0,350 kg

Uygulama: Petibör bisküvi ile SNC KAKAOLU FINDIK KREMASI %10 karıştırılır. Ara katmanlarda veya pandispanya üzerine sürülerek kullanılır. Çıtır taban özelliği sağlar.

Kaplama Sosu

  • Su: 0,150 l
  • Şeker: 0,300 kg
  • Glikoz: 0,300 kg
  • MELLA GOURMET WHIP: 0,200 kg
  • IVORY COAST %35 SÜTLÜ DROP: 0,300 kg
  • Jelatin kitlesi: 0,150 kg
  • Metalik altın tozu: 0,001 kg
  • Toplam ağırlık: 1,401 kg

Uygulama: Su, şeker, glikoz, MELLA GOURMET WHIP 102°C'ye kadar kaynatılır. IVORY COAST %35 SÜTLÜ DROP ile jelatin kitlesi eklenir. Blenderda 1 dakika homojen edilir. +4°C dolapta 1 gün dinlendirilir. Sonra donuk pastaların üzerine 32-35°C iken kullanılır.

İREKS GIDA SANAYİ A.Ş. | Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi İsmet Paşa Mahallesi 4. Sokak No:5 59510 Kapaklı / Tekirdağ TÜRKİYE

Tel: +90 282 758 20 20 | Fax: +90 282 758 21 21 | ireks@ireks.com.tr | www.ireks.com.tr

RenkliKalem.com

TR EN