Tart Hamuru:
Karıştırma süresi: 5 – 7 dakika
Fırın sıcaklığı: 180 °C – 190 °C
Pişirme süresi: 18 – 20 dakika
Uygulama: Hamur, merdane yardımı ile iki silpat arasında açılır. Tart çemberleri içerisine hamur yerleştirilir ve pişirilir.
Karamel Ganaj Dolgu:
Uygulama: Şeker karamelize edilip tereyağı eklenir ve ocaktan alınır. MELLA GOURMET WHIP ve WHITE CARAMEL CHIPS - BEYAZ KARAMEL eklenir. Karışım soğuduktan sonra pişirilen tartın içine sıkılır ve mereng ve kaju ile dekorlanır.
İREKS GIDA SANAYİ A.Ş. | Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi İsmet Paşa Mahallesi 4. Sokak No:5 59510 Kapaklı / Tekirdağ TÜRKİYE
Tel: +90 282 758 20 20 | Fax: +90 282 758 21 21 | ireks@ireks.com.tr | www.ireks.com.tr