Karamelli Gluten-free

SINGLUPLUS ve MUFFIN MIX GLUTEN FREE ile çalışılmış

Karamelli Gluten-free

Tart Hamuru:

  • MUFFIN MIX GLUTEN FREE: 0.250 kg
  • SINGLUPLUS: 0.250 kg
  • Tereyağı: 0.175 kg
  • Yumurta: 0.050 kg
  • Pudra şekeri: 0.075 kg
  • Toplam ağırlık : 0.800 kg

Karıştırma süresi: 5 – 7 dakika

Fırın sıcaklığı: 180 °C – 190 °C

Pişirme süresi: 18 – 20 dakika

Uygulama: Hamur, merdane yardımı ile iki silpat arasında açılır. Tart çemberleri içerisine hamur yerleştirilir ve pişirilir.

Karamel Ganaj Dolgu:

  • Toz şeker: 0.100 kg
  • Tereyağı: 0.100 kg
  • MELLA GOURMET WHIP: 0.100 kg
  • WHITE CARAMEL CHIPS - BEYAZ KARAMEL: 0.100 kg
  • Toplam ağırlık: 0.400 kg

Uygulama: Şeker karamelize edilip tereyağı eklenir ve ocaktan alınır. MELLA GOURMET WHIP ve WHITE CARAMEL CHIPS - BEYAZ KARAMEL eklenir. Karışım soğuduktan sonra pişirilen tartın içine sıkılır ve mereng ve kaju ile dekorlanır.

İREKS GIDA SANAYİ A.Ş. | Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi İsmet Paşa Mahallesi 4. Sokak No:5 59510 Kapaklı / Tekirdağ TÜRKİYE

Tel: +90 282 758 20 20 | Fax: +90 282 758 21 21 | ireks@ireks.com.tr | www.ireks.com.tr

RenkliKalem.com

TR EN