Yoğurma süresi: 3 + 3 dakika
Hamur sıcaklığı: 16 °C – 18 °C
Hamur dinlendirme: 15 dakika
Hamur ağırlığı: Yok
Ara dinlendirme: Yok
İşleme şekli: Kruvasan
Son Fermantasyon: 90 – 120 dakika
Fırın sıcaklığı: 210˚C, hafif buhar verilir
Pişirme süresi: 18- 25 dakika
Uygulama: Hamur dinlendirmeden sonra her 1 kg hamura iki çift turla birlikte 0,250-0,300 kg yağ yedirilir. Her tur arasında hamur 30 dakika dolapta dinlendirilir. Kruvasan hamuru yaklaşık 2,8 mm kalınlığında 50 cm genişliğinde açılır. 25cm x 12 cm (yükseklik x genişlik) boyutlarında üç-genler kesilir, kruvasan şeklinde işlenir ve son fermantasyona bırakılır. Son Fermantasyon sonunda kruvasanlar hafif buhar verilerek pişirilir.
Topping: İsteğe göre yumurta sarısı kullanılabilir.
İREKS GIDA SANAYİ A.Ş. | Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi İsmet Paşa Mahallesi 4. Sokak No:5 59510 Kapaklı / Tekirdağ TÜRKİYE
Tel: +90 282 758 20 20 | Fax: +90 282 758 21 21 | ireks@ireks.com.tr | www.ireks.com.tr