Kuzine Ekmeği

İREKS STARA PEKA, PASTE FOR TASTE OAT ve İREKS SAUER 250 ile çalışılmış

  • Buğday unu: 5,000 kg
  • İREKS STARA PEKA: 2,500 kg
  • PASTE FOR TASTE OAT: 2,500 kg
  • İREKS SAUER 250: 0,200 kg
  • Tuz: 0,150 kg
  • Maya: 0,300 kg
  • Su, yaklaşık: 6,500 l
  • Toplam ağırlık: 17,150 kg

Yoğurma süresi: 5 + 15 dakika

Hamur sıcaklığı: 23 °C – 25 °C

Hamur dinlendirme: 30 dakika

Hamur ağırlığı: 0,750 kg – 0,850 kg

Ara dinlendirme: 10 dakika

İşleme şekli: Yuvarlak

Son Fermantasyon: yaklaşık 50 dakika

Fırın sıcaklığı: 240˚C’de ekmek fırına verilir, buhar verildikten sonra sıcaklık 210˚C’ye düşürülür

Pişirme süresi: 35- 40 dakika

Topping: Buğday unu veya isteğe göre

İREKS GIDA SANAYİ A.Ş. | Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi İsmet Paşa Mahallesi 4. Sokak No:5 59510 Kapaklı / Tekirdağ TÜRKİYE

Tel: +90 282 758 20 20 | Fax: +90 282 758 21 21 | ireks@ireks.com.tr | www.ireks.com.tr

RenkliKalem.com

TR EN