Yoğurma süresi: 5 + 15 dakika
Hamur sıcaklığı: 23 °C – 25 °C
Hamur dinlendirme: 30 dakika
Hamur ağırlığı: 0,750 kg – 0,850 kg
Ara dinlendirme: 10 dakika
İşleme şekli: Yuvarlak
Son Fermantasyon: yaklaşık 50 dakika
Fırın sıcaklığı: 240˚C’de ekmek fırına verilir, buhar verildikten sonra sıcaklık 210˚C’ye düşürülür
Pişirme süresi: 35- 40 dakika
Topping: Buğday unu veya isteğe göre
İREKS GIDA SANAYİ A.Ş. | Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi İsmet Paşa Mahallesi 4. Sokak No:5 59510 Kapaklı / Tekirdağ TÜRKİYE
Tel: +90 282 758 20 20 | Fax: +90 282 758 21 21 | ireks@ireks.com.tr | www.ireks.com.tr