Karıştırma süresi: 3–5 dakika, orta devirde
Fırın sıcaklığı: 180 °C – 190 °C
Pişirme süresi: 15–20 dakika
Uygulama: Tüm malzemeler pürüzsüz bir hamur elde edilinceye kadar karıştırılır.
Uygulama: MELLA GOURMET WHIP ve tereyağı 90°C'ye kadar ısıtılır. IVORY COAST %35 ÇİKOLATA eklenir ve karıştırılır. Sıcaklığı 30°C'ye kadar düşürülür en son MELLA GOURMET WHIP eklenip karıştırılır.
Uygulama: KAKAOBUTTER CHIPS mikrodalga yardımı ile eritilip IVORY COAST %35 ÇİKOLATA eklenir. 30°C’ye düşünce dondurulmuş pastaya püskürtme işlemi yapılır.
İREKS GIDA SANAYİ A.Ş. | Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi İsmet Paşa Mahallesi 4. Sokak No:5 59510 Kapaklı / Tekirdağ TÜRKİYE
Tel: +90 282 758 20 20 | Fax: +90 282 758 21 21 | ireks@ireks.com.tr | www.ireks.com.tr