Milk Almond

MELLA KEK MİKSİ ÇİKOLATALI, IVORY COAST %35 ÇİKOLATA ve MELLA GOURMET WHIP ile çalışılmış

Milk Almond
  • MELLA KEK MİKSİ ÇİKOLATALI: 1,000 kg
  • Sıvı yağ: 0,400 kg
  • Su: 0,400 l
  • Toplam ağırlık: 1,800 kg

Karıştırma süresi: 3–5 dakika, orta devirde

Fırın sıcaklığı: 180 °C – 190 °C

Pişirme süresi: 15–20 dakika

Uygulama: Tüm malzemeler pürüzsüz bir hamur elde edilinceye kadar karıştırılır.

Krema Dolgu

  • MELLA GOURMET WHIP: 0,250 kg
  • Glikoz: 0,050 kg
  • Tereyağı: 0,050 kg
  • IVORY COAST %35 - SÜTLÜ DROP: 0,300 kg
  • MELLA GOURMET WHIP: 0,200 kg
  • Toplam ağırlık: 0,850 kg

Uygulama: MELLA GOURMET WHIP ve tereyağı 90°C'ye kadar ısıtılır. IVORY COAST %35 ÇİKOLATA eklenir ve karıştırılır. Sıcaklığı 30°C'ye kadar düşürülür en son MELLA GOURMET WHIP eklenip karıştırılır.

Püskürme Sos

  • KAKAOBUTTER CHIPS: 0,500 kg
  • IVORY COAST %35 ÇİKOLATA: 0,500 kg
  • Toplam ağırlık: 1,000 kg

Uygulama: KAKAOBUTTER CHIPS mikrodalga yardımı ile eritilip IVORY COAST %35 ÇİKOLATA eklenir. 30°C’ye düşünce dondurulmuş pastaya püskürtme işlemi yapılır.

İREKS GIDA SANAYİ A.Ş. | Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi İsmet Paşa Mahallesi 4. Sokak No:5 59510 Kapaklı / Tekirdağ TÜRKİYE

Tel: +90 282 758 20 20 | Fax: +90 282 758 21 21 | ireks@ireks.com.tr | www.ireks.com.tr

RenkliKalem.com

TR EN