Yoğurma süresi: 2 + 3 dakika
Hamur sıcaklığı: 25˚C
Hamur dinlendirme: gece boyu +4°C’de
Yoğurma süresinin son 2 dakikasında ilave edilir
Yoğurma süresi: 2 + 12 dakika
Hamur sıcaklığı: 27°C – 28 °C
Hamur dinlendirme: 90 dakika
Hamur ağırlığı: 0.750 kg
Ara dinlendirme: Yok
İşleme şekli: Panettone
Son Fermantasyon: 90 – 120 dakika
Fırın sıcaklığı: 175˚C’de pişirmeye başlanır, istim verildikten sonra sıcaklık 165˚C’ye düşürülür.
Pişirme süresi: 60- 65 dakika
İREKS GIDA SANAYİ A.Ş. | Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi İsmet Paşa Mahallesi 4. Sokak No:5 59510 Kapaklı / Tekirdağ TÜRKİYE
Tel: +90 282 758 20 20 | Fax: +90 282 758 21 21 | ireks@ireks.com.tr | www.ireks.com.tr