Panettone

MELLA-HT-SUPERSOFT, STABİLAZ, PASTAROM ORANGE, PASTAROM LEMON, LUBECA IVORY COAST %55 ve MALT EKTSRAKT- SIVI ve ile çalışılmış

Panettone

Ön Hamur:

  • Buğday unu: 2,500 kg
  • Maya: 0,010 kg
  • Su yaklaşık (50°C): 1,700 kg
  • Toplam ağırlık: 4,210 kg

Yoğurma süresi: 2 + 3 dakika

Hamur sıcaklığı: 25˚C

Hamur dinlendirme: gece boyu +4°C’de

Ana Hamur:

  • Buğday Unu: 1,000 kg
  • MELLA-HT-SUPERSOFT: 1,000 kg
  • MALT EKSTRAKT – SIVI: 0,100 kg
  • STABİLAZ: 0,030 kg
  • PASTAROM LEMON: 0,025 kg
  • PASTAROM ORANGE: 0,025 kg
  • Ön Hamur: 4,210 kg
  • Tereyağı: 1,500 kg
  • Şeker: 0,600 kg
  • Bal: 0,200 kg
  • Yumurta: 0,650 kg
  • LUBECA IVORY COAST %55 *: 1,000 kg
  • Kuru üzüm *: 1,800 kg
  • Toplam ağırlık: 13,570 kg

Yoğurma süresinin son 2 dakikasında ilave edilir

Yoğurma süresi: 2 + 12 dakika

Hamur sıcaklığı: 27°C – 28 °C

Hamur dinlendirme: 90 dakika

Hamur ağırlığı: 0.750 kg

Ara dinlendirme: Yok

İşleme şekli: Panettone

Son Fermantasyon: 90 – 120 dakika

Fırın sıcaklığı: 175˚C’de pişirmeye başlanır, istim verildikten sonra sıcaklık 165˚C’ye düşürülür.

Pişirme süresi: 60- 65 dakika

İREKS GIDA SANAYİ A.Ş. | Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi İsmet Paşa Mahallesi 4. Sokak No:5 59510 Kapaklı / Tekirdağ TÜRKİYE

Tel: +90 282 758 20 20 | Fax: +90 282 758 21 21 | ireks@ireks.com.tr | www.ireks.com.tr

RenkliKalem.com

TR EN