Karıştırma süresi: 5 – 7 dakika, yüksek devirde
Fırın sıcaklığı: 180 °C – 190 °C
Pişirme süresi: 10 – 12 dakika
Uygulama: Bütün malzemeler karıştırılır belirlenen ölçülü çemberlerde pişirilir.
Uygulama: MELLA GOURMET WHIP, toz şeker ve tereyağı ocakta 90 °C’ye ısıtılır. WEISSE SCHOKO %29 - BEYAZ ÇİKOLATA DROP ilave edilip karıştırılır ve jelatin eklenir. PASTAROM PASTE ORANGE eklenerek az çalıştırılmış MELLA WHIP ile karıştırılır. Pişen kek ile birleştirilir. -18°C’de dondurulduktan sonra soslama işlemi yapılır ve dekorlanır.
İREKS GIDA SANAYİ A.Ş. | Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi İsmet Paşa Mahallesi 4. Sokak No:5 59510 Kapaklı / Tekirdağ TÜRKİYE
Tel: +90 282 758 20 20 | Fax: +90 282 758 21 21 | ireks@ireks.com.tr | www.ireks.com.tr