Portakalı Gluten Free

MUFFIN MIX GLUTEN FREE ile çalışılmış

Portakalı Gluten Free

Kek Hamuru:

  • MUFFIN MIX GLUTEN FREE: 1,000 kg
  • Yumurta: 0,500 kg
  • Sıvı yağ: 0,200 kg
  • Su: 0,150 l
  • Toplam ağırlık: 1,850 kg

Karıştırma süresi: 5 – 7 dakika, yüksek devirde

Fırın sıcaklığı: 180 °C – 190 °C

Pişirme süresi: 10 – 12 dakika

Uygulama: Bütün malzemeler karıştırılır belirlenen ölçülü çemberlerde pişirilir.

Krema Dolgu:

  • MELLA GOURMET WHIP: 0,750 kg
  • Toz şeker: 0,040 kg
  • Toz jelatin: 0,050 kg
  • WEISSE SCHOKO %29 - BEYAZ ÇİKOLATA DROP: 0,550 kg
  • PASTAROM PASTE ORANGE: 0,018 kg
  • MELLA WHIP: 0,750 kg
  • Tereyağı: 0,040 kg
  • Toplam ağırlık: 2,180 kg

Uygulama: MELLA GOURMET WHIP, toz şeker ve tereyağı ocakta 90 °C’ye ısıtılır. WEISSE SCHOKO %29 - BEYAZ ÇİKOLATA DROP ilave edilip karıştırılır ve jelatin eklenir. PASTAROM PASTE ORANGE eklenerek az çalıştırılmış MELLA WHIP ile karıştırılır. Pişen kek ile birleştirilir. -18°C’de dondurulduktan sonra soslama işlemi yapılır ve dekorlanır.

İREKS GIDA SANAYİ A.Ş. | Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi İsmet Paşa Mahallesi 4. Sokak No:5 59510 Kapaklı / Tekirdağ TÜRKİYE

Tel: +90 282 758 20 20 | Fax: +90 282 758 21 21 | ireks@ireks.com.tr | www.ireks.com.tr

RenkliKalem.com

TR EN