Çırpma süresi: 4 - 5 dakika
Uygulama: Bütün malzemeler karıştırılır
Fırın sıcaklığı: 160 – 170 °C
Pişirme süresi: 12 - 13 dakika
Çırpma süresi:2 dakika
Uygulama: MELLA GOURMET WHIP ve MALT EKSTRAT sıvı ısıtılır. Yaprak jelatin ile WEISSE SCHOKO%29 ÇİKOLATA eklenir. Son olarak MELLA KREMA ve çırpılmış Pınar beyaz eklenip homojen bir kıvam alınca, 0 numara çembere yarım doldurulup dondurulur ve dekorlanır.
İREKS GIDA SANAYİ A.Ş. | Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi İsmet Paşa Mahallesi 4. Sokak No:5 59510 Kapaklı / Tekirdağ TÜRKİYE
Tel: +90 282 758 20 20 | Fax: +90 282 758 21 21 | ireks@ireks.com.tr | www.ireks.com.tr