Swiss Cake

MASCARPONE ve MELLA GOURMET WHIP ile çalışılmış

Swiss Cake

Kek hamuru:

  • MELLA GOURMET WHIP : 0,750 kg
  • Toz şeker : 0,325 kg
  • Süt : 0,200kg
  • Nişasta : 0,110 kg
  • Şeker : 0,125 kg
  • Yumurta sarısı :0,220 kg
  • MASCARPONE : 0,250 kg
  • Toplam ağırlık : 1,980 kg

Uygulama: Yumurta ve nişasta hariç diğer malzemeler ocakta kaynatılır. Nişasta su ile biraz açılır ve kaynayan karışıma eklenerek kısık ateşte kaynatılır. Kağıt kaplı çemberlerin içerisine doldurulur 20 dakika dinlendikten sonra fırına atılır.

Karıştırma süresi: 5 – 7 dakika, orta devirde

Fırın sıcaklığı: 180 °C – 190 °C

Pişirme süresi: 18 – 20 dakika


Uygulama: Ortam sıcaklığında soğumaya bırakılır. +4°C’de 2 saat dinlendikten sonra servis edilir.

İREKS GIDA SANAYİ A.Ş. | Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi İsmet Paşa Mahallesi 4. Sokak No:5 59510 Kapaklı / Tekirdağ TÜRKİYE

Tel: +90 282 758 20 20 | Fax: +90 282 758 21 21 | ireks@ireks.com.tr | www.ireks.com.tr

RenkliKalem.com

TR EN