Yoğurma süresi: 5 + 20 dakika
Hamur sıcaklığı: 23 °C – 25 °C
Hamur dinlendirme: 60 dakika
Hamur ağırlığı: 0,150 kg – 0,200 kg
Ara dinlendirme: 10 dakika
İşleme şekli: Tvist
Son Fermantasyon: 16 – 18 saat (+4°C gece boyu)
Fırın sıcaklığı: 240˚C’de ekmek fırına verilir, buhar verildikten sonra sıcaklık 210˚C’ye düşürülür
Pişirme süresi: 20- 25 dakika
Topping: Buğday unu veya isteğe göre
İREKS GIDA SANAYİ A.Ş. | Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi İsmet Paşa Mahallesi 4. Sokak No:5 59510 Kapaklı / Tekirdağ TÜRKİYE
Tel: +90 282 758 20 20 | Fax: +90 282 758 21 21 | ireks@ireks.com.tr | www.ireks.com.tr