Tvist Ekmeği

İREKS STARA PEKA, İREKS RUSTİCO ve İREKS STABİLAZ ile çalışılmış

Tvist Ekmeği
  • Buğday unu: 7,500 kg
  • İREKS STARA PEKA: 2,500 kg
  • İREKS RUSTİCO: 0,400 kg
  • İREKS STABİLAZ: 0,100 kg
  • Zeytin yağı: 0,500 kg
  • Tuz: 0,180 kg
  • Maya: 0,100 kg
  • Su, yaklaşık: 9,000 l
  • Toplam ağırlık: 20,230 kg

Yoğurma süresi: 5 + 20 dakika

Hamur sıcaklığı: 23 °C – 25 °C

Hamur dinlendirme: 60 dakika

Hamur ağırlığı: 0,150 kg – 0,200 kg

Ara dinlendirme: 10 dakika

İşleme şekli: Tvist

Son Fermantasyon: 16 – 18 saat (+4°C gece boyu)

Fırın sıcaklığı: 240˚C’de ekmek fırına verilir, buhar verildikten sonra sıcaklık 210˚C’ye düşürülür

Pişirme süresi: 20- 25 dakika

Topping: Buğday unu veya isteğe göre

İREKS GIDA SANAYİ A.Ş. | Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi İsmet Paşa Mahallesi 4. Sokak No:5 59510 Kapaklı / Tekirdağ TÜRKİYE

Tel: +90 282 758 20 20 | Fax: +90 282 758 21 21 | ireks@ireks.com.tr | www.ireks.com.tr

RenkliKalem.com

TR EN