YABANMERSİNİ SORBE

Trilonga 35 ile çalışılmış

  • TRILONGA 35: 0,050 kg
  • Şeker: 0,220 kg
  • Dekstroz: 0,030 kg
  • Yabanmersini püre: 0,150 kg
  • Sitrik asit: 0,005 kg
  • ICE CREAM PASTE WILD BERRIES: 0,050 kg
  • CREMA VOLUMINA GELATOP: 0,005 kg
  • Su: 0,850 l
  • Toplam Ağırlık: 1,360 kg

Uygulama: Kuru malzemeler karıştırılıp, sıvılar ve diğer malzemeler eklenir. Blenderden geçirilip 15 dakika bekletilir. Daha sonra karışım dondurma makinesine dökülür.

İREKS GIDA SANAYİ A.Ş. | Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi İsmet Paşa Mahallesi 4. Sokak No:5 59510 Kapaklı / Tekirdağ TÜRKİYE

Tel: +90 282 758 20 20 | Fax: +90 282 758 21 21 | ireks@ireks.com.tr | www.ireks.com.tr

RenkliKalem.com

TR EN