Pavlova

SCHAUMTRAUM ile çalışılmış

Pavlova
  • SCHAUMTRAUM: 0,500 kg
  • Su: 0.250 l
  • Toplam Ağırlık: 0,750 kg

Karıştırma süresi: 5 – 7 dakika, orta devirde

Fırın sıcaklığı: 80 °C

Pişirme süresi: 120 dakika

Uygulama: Fırından çıkan pavlova tabanları kuruduktan sonra içerisine parfelenmiş pastacı kreması torba yardımı ile sıkılır ve meyve ile süslenir.

İREKS GIDA SANAYİ A.Ş. | Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi İsmet Paşa Mahallesi 4. Sokak No:5 59510 Kapaklı / Tekirdağ TÜRKİYE

Tel: +90 282 758 20 20 | Fax: +90 282 758 21 21 | ireks@ireks.com.tr | www.ireks.com.tr

RenkliKalem.com

TR EN